Kvaliteet ja kogemus aastast 1999

Firmast

OÜ Kanne on asutatud 1999. aastal ja tegeleb raamatupidamisteenuste osutamisega. Ettevõttes töötavad erialase haridusega ja pikaajalise töökogemusega professionaalsed raamatupidajad kes tagavad partneritele meie töö osas usaldusväärsuse. Võimalik on pakkuda ka raamatupidamisprogrammi kaugkasutamise teenust. See annab Teile soovi korral võimaluse jälgida ise oma firma raamatupidamisandmeid või koostada arveid oma klientidele meie raamatupidamisprogrammist

Teenused

Meie teenused on:
1. Raamatupidamise sisseseadmine - alustava firma puhul firmajuhi nõustamine dokumentide vormistamisel, sise-eeskirjade koostamine jne.
2. Jooksva raamatupidamise teostamiseks kasutame raamatupidamisprogrammi Meri Aktiva (pilveversioon), mis võimaldab välja tuua erinevaid aruandeid vastavalt firmajuhi soovidele, võimalik sisse seada ka online-raamatupidamine.
3. FIE raamatupidamine - vastavalt vajadusele kas kassapõhine või tekkepõhine.
4. Raamatupidamise korrastamine - tagantjärele raamatupidamise aruannete koostamine, abi aastaaruande koostamisel, vajadusel kogu raamatupidamise ümbertegemine.
Raamatupidamisteenus sisaldab ka suhtlemist maksuametiga, kliendi soovil makseid internetipangast, algdokumentide koostamist (müügiarved, kassaorderid) jm.

Teenuste hinnad alates 32.- EUR.

Hinnapäring

Täpse teenuse hinnapakkumise saamiseks tuleks täita hinnapäringu vorm.


Kontakt

OÜ Kanne
Turu 34-208
Tartu 51014
Tel.+372 7 362 018
GSM +372 51 60 460